Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οργάνωση που υπάρχει στον Προμηθέα αλλά και στον προσωπικό του στόχο.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: “Η αλήθεια είναι ότι για εμάς είναι ότι καλύτερο, τώρα που φτάνει η ώρα του πρωταθλήματος. Είχαμε και το Κύπελλο εμείς, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν κι επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Από αύριο θα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο”.

Για τον Προμηθέα και τις πρώτες του εντυπώσεις: “Περνούσαν οι μέρες κι έβλεπα την ομάδα, το ενδιαφέρον που έδειχνε για μένα, αλλά και τους παίκτες που αποκτήθηκαν και καταλάβαινα, ότι κινήθηκαν όλοι αστραπιαία. Όλοι οι παίκτες είναι αξιόλογοι, είμαστε συν 3 παίκτες φέτος. Μιλάμε για παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, με παραστάσεις σε Εθνικές, με εμπειρία και πλέον είμαστε μία πολύ διαφορετική ομάδα”.

Για τον στόχο της ομάδας του: “Είναι μία εύλογη ερώτηση, απλά θεωρώ ότι δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω. Αν μιλήσουμε τελείως υποκειμενικά, ένα βήμα παραπάνω για τον Προμηθέα σαν ομάδα, θα είναι η κατάσταση τουλάχιστον της 8ης θέσης. Αυτός θα πρέπει να είναι αρχικά ο στόχος μας και προσωπικά θεωρώ ότι με το ρόστερ που έχουμε μπορούμε να κοιτάμε και πιο ψηλά. Όλα όμως φαίνονται στο γήπεδο”.

Για την οργάνωση του Προμηθέα: “Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Πάτρα, βρήκα έναν οργανισμό απόλυτα οργανωμένο. Γιατί ο Προμηθέας, ξεκινάει πολύ πιο κάτω από το ανδρικό. Υπάρχει το πρόγραμμα “ΝΟΥΣ” που δεν το ξέρουν πολλοί εκτός Πάτρας, υπάρχει ένας ξενώνας, που μένουν παιδιά από 13-18 ετών, τα οποία απαρτίζουν τα μικρότερα τμήματα. Αυτό δείχνει το πόσο το θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και πόσο το βλέπουν σοβαρά. Είναι όλα οργανωμένα, οι άνθρωποι πραγματικά αγαπούν το μπάσκετ. Έχω υπάρξει και μία χρονιά στην Θεσσαλονίκη και δεν περίμενα να το ξαναδώ αυτό. Οι άνθρωποι εδώ το αγαπούν το μπάσκετ και είναι εκεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έρχονται στο γήπεδο, σε βλέπουν, ενημερώνονται. Αυτό το είχα ζήσει μόνο στην Θεσσαλονίκη. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι οι άνθρωποι είναι τόσο κοντά στην ομάδα”.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ και το αν του έκανε κάτι εντύπωση: “Ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο αγχωμένος και κατά κάποιο τρόπο ίσως θεώρησε ότι θα έρθουν όλα εύκολα, γιατί έδειξε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο στα φιλικά. Δεν προσέγγισε από την αρχή το παιχνίδι σοβαρά. Ο ΠΑΟΚ ξέφευγε σε καίρια παιχνίδια του αγώνα. Ήταν και άτυχος φυσικά. Ανοίγεται μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, υπάρχει ένα καλό που μπορεί να βγει σε κακό στην ομάδα. Αυτή η πίεση της νίκης, που γίνεται επιτακτική σε τέτοια ματς, μπορεί να βγει ενάντια στην ομάδα. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάμε στο παιχνίδι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε ότι μας αναλογεί. Αν στο τέλος είμαστε εμείς οι νικητές, θα είναι ακόμη καλύτερα. Θα πάμε να δώσουμε τα πάντα, ο καλύτερος θα κερδίσει”.