Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο Paok Sports Arena και διέσυρε την Λάρισα με 87-61. Ξέσπασε ο “δικέφαλος του Βορρά” για το χαμένο ντέρμπι με τον Άρη. Ξεχώρισε ο Άνταμ Σμίθ με 24 πόντους ενώ double-double έκανε ο Νόουλς (13 πόντους, 10 ασίστ).

Ο Αγώνας

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σαρικόπουλο, Τζέκουαν, Ουίγκινς, Εγκέκεζε και Σμίθ ενώ ο Βασίλης Φραγκιάς για τους φιλοξενούμενους παρέταξε τους Τσιλούλη, Πάρκς, Ρέινολντς, Μπέικερ και Χάμιλτον. Εφιαλτικό το πρώτο δεκάλεπτο για τους Θεσσαλούς με τον ΠΑΟΚ να παίζει εξαιρετική άμυνα και να φτάνει στο 19-5. 1/15 σούτ εντός πεδίας για τους φιλοξενούμενους.

Δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο παιχνίδι η Λάρισα με την διαφορά στα μέσα της δεύτερης περιόδου να φτάνει στους 20 πόντους, 31-11 για να κλείσει τελικά το ημίχρονο στο 39-22.

Συντήρηση δυνάμεων και δοκιμές σχημάτων στο τρίτο δεκάλεπτο για τους γηπεδούχους του Κώστα Φλεβαράκη. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τον ΠΑΟΚ να έχει καθαρίσει το παιχνίδι και να προηγείται με 62-43.

Αγγαρεία και η τελευταία περίοδος με τους Θεσσαλονικείς να αυξάνουν την διαφορά και να φλερτάρουν με την “30άρα”. Τελικά ο φωτεινός πίνακας έγραψε 87-61 για τους γηπεδούχους οι οποίοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα δια περιπάτου.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ!