Το Μεσολόγγι βρίσκεται στην ουρά της κατάταξης και παλεύει να ξεκολλήσει από εκεί. Η ομάδα φιλοξενεί αύριο την μεγάλη έκπληξη της σεζόν το Λαύριο. Ο παίκτης του Μεσολογγίου, Γιάννης Σαχπατζίδης, μίλησε μέσα από το blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό (20/3, 17:00) παιχνίδι της18η Αγωνιστική της Basket League.

Ο σέντερ του Μεσολογγίου, έκανε αρχικά αναφορά στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ηρακλή και τόνισε ότι η ομάδα το πάλεψε, κατόρθωσε να γυρίσει από μεγάλες διαφορές, αλλά στο τέλος δεν χαμογέλασε.

Οσο για το Λαύριο, ο Γιάννης Σαχπατζίδης τόνισε ότι έχει μια εντυπωσιακή πορεία και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και πρέπει το Μεσολόγγι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο παιχνίδι και να είναι συγκεντρωμένο αν θέλει να έχει τύχη.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σαχπατζίδης έγραψε στο blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό (20/3, 17:00) εντός έδρας ματς με το Λαύριο στην 18η Αγωνιστική της Basket League:

«Επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από δύο δύσκολα εκτός έδρας, στα οποία δεν καταφέραμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Δυστυχώς αντιμετωπίσαμε έναν ιδιαίτερα εύστοχο Ηρακλή, ο οποίος τελείωσε το ημίχρονο με 64% στα σουτ τριών πόντων! Αν και ο χαρακτήρας της ομάδας μας δεν μας επιτρέπει να τα παρατάμε και παρά το γεγονός ότι γυρίσαμε από διαφορές 13 και 17 πόντων, δεν τα καταφέραμε να χαμογελάσουμε στο τέλος.

Το Λαύριο έχει μια εντυπωσιακή πορεία φέτος και είναι για όλους μας η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο αν θέλουμε να έχουμε τύχη.

Πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».