Εκτός αυτού αναφέρθηκε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε σήμερα (3/3) ο Κουζέλογλου, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή των γηπεδούχων ήταν αυτός που βοήθησε πάρα πολύ στο να πανηγυρίσει το Λαύριο τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Λαυρίου:

«Πιστεύω πως το Ρέθυμνο σήμερα έκανε μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έλεγχε το παιχνίδι, φαινόταν ότι μπορούσε να ξεφύγει από εδώ με νίκη, πριν όμως τον Μουρ, που θεωρώ ότι ήταν πολύ καθοριστικός.

Σήμερα πρέπει να μιλήσω για τον Κουζέλογλου. Νομίζω ότι αυτός είναι ο παίκτης, τον οποίο μπορεί να μην περίμενε και το Ρέθυμνο αλλά ίσως να μην το περιμέναμε και εμείς. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλε τις βολές που πήρε, έβαλε δύο πάρα πολύ κρίσιμα σουτ, πήρε έξι ριμπάουντ, έκανε την αρχή που χρειαζόμασταν και στην άμυνα και στην επίθεση, ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε την άμυνα του Ρεθύμνου για να μπορεί να βρει κάποιους χώρους παραπάνω και ο Μουρ, ο οποίος και το έκανε και ήταν καθοριστικός.

Στο τέλος, όταν πηγαίνει το παιχνίδι σε μία επίθεση-σε μία άμυνα, παίζει ρόλο και η τύχη και εκεί ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί γιατί δεν νομίζω ότι η άμυνα μας ήταν αυτή που έπρεπε να είναι στην τελευταία φάση στην επίθεση του Αμστρεντ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τον τρόπο, με τον οποίο έπαιξε και να ευχηθώ καλή συνέχεια».