Το Λαύριο πέτυχε τη νίκη του πρωταθλήματος έως τώρα, καθώς έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ και έδωσε ταυτόχρονα τέλος και σε ένα νικηφόρο σερί που διαρκούσε 21 αγώνες και 428 ημέρες. Ο Χρήστος Σερέλης αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη σε έναν παίκτη του, τον Δημήτρη Λεγκίκα, ο οποίος θα χρειαστεί να μπει ξανά στο χειρουργείο για επέμβαση.

«Το πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και το καταφέραμε. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη μας στον Δημήτρη τον Λεγκίκα, ο οποίος θα μπει ξανά στο νοσοκομείο για επέμβαση. Είναι το άτυχο παιδί της ομάδας, ελπίζω να γυρίσει σύντομα», δήλωσε ο τεχνικός του Λαυρίου, που είπε αναφορικά με το ματς:

«Παλέψαμε για 40 λεπτά. Βγάλαμε ένταση. Είμαστε σε καλό momentum αγωνιστικά. Έχουμε βρει ρυθμό και παίζουμε αρκετά καλά. Έχουμε βρει χημεία και έχουμε καλούς παίκτες, οι οποίοι δεν είναι εγωιστές. Έχουμε διαφορετικό πρωταγωνιστή σε κάθε ματς. Όλοι χαιρόμαστε τους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις».

Τέλος, ο Σερέλης είπε: «Έχουμε πέντε σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε. Οι καλές επιλογές στους ξένους οφείλονται στη δουλειά και στο μεράκι που έχουμε για την ομάδα. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο, τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους».