Την άκρως θετική εμφάνιση του Ηρακλή κόντρα στην Trefl Sopot -που απέφερε και την πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup– σχολίασε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλους, που ανέφερε πως ο Γηραιός αξίζει να βρίσκεται στην τελική φάση, με τους παίκτες του να δουλεύουν σκληρά για αυτήν την επιτυχία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, είμαστε σε βήματα προόδου, βοηθήσανε τα αποτελέσματα να δημιουργηθεί καλύτερη ψυχολογία και σχέσεις μέσα στην ομάδα, με αυτό το σκεπτικό προχωράμε, μια μικρή ξεκούραση και προετοιμασία για το Περιστέρι.

Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, έχω πει και άλλες φορές είμαστε καινούργια ομάδα, θέλουμε πίστωση χρόνου και θέλουμε έναν παίκτη να συμπληρώσουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όλα αυτά αν καταφέρουμε να τα ετοιμάσουμε μέσα στην ομάδα και να είμαστε 100% έτοιμοι στο Περιστέρι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, λειτουργήσανε εξαιρετικά όλη τη βδομάδα, με τα λάθη μας και με τα σωστά μας, καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε και νομίζω ότι ο Ηρακλής αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους».