Η συγκεκριμένη επανασύνδεση όμως εν τέλει δεν προχώρησε γιατί ο «Πίξι» ζήτησε συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά.

Ο τεχνικός, καλεσμένος σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης εξήγησε: «Θα ήταν η τρίτη φορά που θα ερχόμουν στη μέση της χρονιάς στον Άρη. Ήθελα όμως να αναλάβω την ομάδα από την αρχή» και συνέχισε: «Δεν έχει γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και δεν μπορούσαν οι άνθρωποι της ομάδας να μου εγγυηθούν τίποτα. Δεν ήθελα να περάσω ότι πέρασα πριν έξι χρόνια. Δεν ήθελα να αναλάβω για δύο μήνες. Ηθελα συμβόλαιο για 1,5 χρόνο αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να μου το εγγυηθούν».

 

Για το «διαζύγιο» με τον Γιαννάκη είπε: «Είναι η μοίρα του προπονητή. Ο προπονητής πρέπει να έχει πάντα δίπλα στην πόρτα μια βαλίτσα έλεγε ο Ατσα Νίκολιτς. Όταν η ομάδα δεν παίρνει αποτελέσματα, πάντα την πληρώνει ο προπονητής. Μία αλλαγή φέρνει πάντα καινούργιο αέρα, είναι μια ψυχολογική ένεση. Δεν υπάρχει για μένα θέμα παραμονής της ομάδας στην κατηγορία, ο Άρης μπορεί να φτάσει και στα πλέι οφ».

 

Όσο για το αν θα δεχόταν μια πιθανή πρόταση για το καλοκαίρι: «Έρχομαι με τα πόδια αν υπάρξει ξανά συζήτηση για την επόμενη σεζόν. Πριν επτά χρόνια έκανα μια πολύ καλή πορεία φτάνοντας μέχρι το φάιναλ φορ. Εφυγα όμως και δεν θέλω να θυμηθώ εκείνες τις μέρες».