Να και κάτι που δεν περιμέναμε… Το ελληνικό Σούπερ Καπ της Basket League αναμένεται να λάβει χώρα στην Κύπρο και την Λευκωσία, με τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Προμηθέα Πατρών και Λάρισας -αν και οι τελευταίοι δεν είναι σίγουρο ακόμα το κατά πόσο θα συμμετάσχουν στη γιορτή!

Ουσιαστικά, όπως έγινε γνωστό σήμερα (6/7), το ελληνικό Σούπερ Καπ της κορυφαίας τη τάξει λίγκας της χώρας μας, που φιλοξενεί τις τέσσερις πρώτες ομάδες δηλαδή του βαθμολογικού πίνακα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να φιλοξενηθεί για πρώτη φορά σε άλλη χώρα και συγκεκριμένη την Κύπρο και το «Τάσος Παπαδόπουλος», ένα γήπεδο χωρητικότητας περίπου 6.000 θεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο πρώτος τίτλος της χρόνιας και η τρίτη έκδοση του εν λόγω θεσμού -μετά τη διεξαγωγή σε Περιστέρι και Πάτρα το 2021 και το 2022, αντίστοιχα- θα κριθεί το διάστημα 21 με 23 Σεπτεμβρίου στη φιλικά προσκείμενη χώρα.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για το Σούπερ Καπ και κατ’ επέκτασιν μια σίγουρη απόφαση για την παρουσία της Λάρισας ή της αντικαταστάτριάς της στη μίνι αυτή διοργάνωση.