Ορατό είναι το ενδεχόμενο να  ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο, αλλά με αντίθετες πορείες οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιάννης Αθηναίου. Σενάρια αναφέρουν ότι ο πρώτος πηγαίνει στο Περιστέρι από τον Προμηθέα και ο δεύτερος θα κάνει την ίδια διαδρομή, αλλά με αντίθετη πορεία και θα πάει από τους Αθήνα και την ομάδα της «δυτικής όχθης» στην Πάτρα και στην ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μάντζαρης δείχνει να έχει κλείσει στο Περιστέρι. Το συμβόλαιο του 30χρονου γκαρντ με τον Προμηθέα ήταν τρίμηνο. Τελείωσε και ο παίκτης και η ομάδα δείχνουν πως δεν θα το ανανεώσουν.

Ο Μάντζαρης, πάντως, δείχνει να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος παίκτης δείχνει να τα έχει βρει με το Περιστέρι και έτσι οδεύει πρόσω ολοραχώς προς το κλειστό της οδού «Τζον Κένεντι».

Επίσης στο ίδιο κείμενο είχαμε αναφέρει ότι ο ερχομός του Μάντζαρη στο Περιστέρι δείχνει να οδηγεί στην έξοδο τον Γιάννη Αθηναίου, διότι ο προπονητής της ομάδας της «δυτικής όχθης», ο Αργύρης Πεδουλάκης, θεωρεί ότι δεν «χωράνε» στο ρόστερ και οι δυο Έλληνες παίκτες.

Έτσι ο Γιάννης Αθηναίου δείχνει να αποχωρεί από το Περιστέρι. Φαίνεται, όμως, ότι οι διεθνής παίκτηγς δεν θα κάτσει για καιρό… άνεργος, διότι τον θέλει ο Προμηθέας ως αντικαταστάτη του Βαγγέλη Μάντζαρη και οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα.