Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν στις 6 Μαΐου οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι διοικητικές ηγέτες των δυο «αιωνίων» αντιπάλων θα έχουν τετ α τετ στις 6 Μαΐου στην συνάντηση των ιδιοκτητών των ομάδων της Α1. Αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Η… συνάντηση κορυφής αναμένεται να κρίνει πολλά, ενώ εκεί θα αρχίσει να ξεκαθαρίσει και η στάση του Ολυμπιακού. Αν θα μείνει στις εγχώριες διοργανώσεις ή αν θα αποχωρήσει για να παίζει είτε στη Αδριατική Λίγκα (το ενδεχόμενο αυτό δεν φαντάζει και πάρα πολύ πιθανό) και την Ευρωλίγκα ή μόνο στην Ευρωλίγκα. Στο ΔΣ της 6ης Μαΐου στο οποίο θα συμμετάσχουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Basket League θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν στο επόμενο πρωτάθλημα.

«Αιώνια» μίνι – ένταση

Από το σημερινό ΔΣ δεν έλειψε και η κόντρα ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο αιωνίων αντιπάλων, αλλά η ένταση δεν ήταν μεγάλη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η ομάδα θέλει να γίνουν τα ματς με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ μόνο με ξένους διαιτητές.

Εκεί ο Μάνος Παπαδόπουλος απάντησε: «Ό,τι συζήτηση θέλετε μπορούμε να την κάνουμε, αλλά μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Το πρόβλημά σας είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα και όταν δεν το παίρνετε, πάντα κάτι άλλο σας φταίει. Μας λέτε συνέχεια ότι θα φύγετε. Άμα θέλετε να φύγετε, ας φύγετε».