Ο ΚΑΕ Φάρος μεταφέρεται στη Λάρισα και πλέον παίρνουν σειρά τα οργανωτικά θέματα και ακολούθως θα προχωρήσει ο σχεδιασμός, με πρώτη προτεραιότητα αυτή του προπονητή!

Τη στιγμή που ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει υψηλό κασέ και αποτελεί δύσκολη περίπτωση, αρκετούς πόντους κερδίζει για διάφορους λόγους ο Κρις Χουγκάζ, ενώ στο προσκήνιο υπάρχει και η ιδιαίτερη περίπτωση του Γιάννη Τζήμα.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν βρέθηκε πέρυσι στον πάγκο της ομάδας του Κερατσινίου, όμως δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα και αντικαταστάθηκε από τον Σάββα Συμεωνίδη, μετακομίζοντας στη συνέχεια στον Δούκα με τον οποίο είχε αξιόλογη πορεία.

Στην Α1 δεν έχει δείξει σημαντικά πράγματα, όμως κατά το παρελθόν πέτυχε σπουδαία επιτεύγματα στην Α2 και συν τοις άλλοις είναι από την Λάρισα, γεγονός που σίγουρα θα μετρήσει στην επαφή του με τον κόσμο. Στα υπόψιν είναι πάντα και ο προπονητής που τελείωσε την περσινή χρονιά. Γιώργος Σκαραφίγκας.

Ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Τα δεδομένα είναι αυτά που σας αναφέρουμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ και μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι και ποιος θα αναλάβει τελικά τα ηνία.