Από την μεριά τους οι «κυανέρυθροι»  αναφέρουν πως στη συνάντηση που είχε ο GM της ομάδας Χρήστος Χριστοδούλου με τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Τζουλακη, την Παρασκευή 11/01 συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ομάδα φύγει από το κλειστό στην οδό Αρτάκης, η αναζήτηση της νέας έδρας θα γίνει κάτω υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. 

Οι σημαντικότερες από αυτές είναι να υπάρξει παραχωρητήριο για μεγαλύτερο διάστημα από την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ώστε να μην βρεθούμε πάλι στην ίδια κατάσταση μετεγκατάστασης , ύστερα από 5 μήνες και τις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Παράλληλα, από τον Πανιώνιο ζητούν να γίνονται στο ίδιο γήπεδο για να μην νιώθουν οι παίκτες ότι παίζουν σε… ουδέτερο γήπεδο τα εντός έδρας παιχνίδια, να υπάρχει διαθέσιμος χώρος γραφείων εντός του γηπέδου, καθώς και ορισμένες ακόμα τις οποίες έχει ήδη προθυμοποιηθεί να εκπληρώσει ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης.

Επιπλέον, από την ΚΑΕ Πανιώνιος ξεκαθαρίζουν ότι η συνάντηση της ΚΑΕ με τους εκπροσώπους του Δήμου Π.Φαλήρου ειναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (21/01) και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε επίσημα πως το συγκεκριμένο γήπεδο θα είναι αυτό το οποίο θα χρησιμοποιήσει η ΚΑΕ, καθώς δεν παραμένει άγνωστο εάν έχουν συμφωνηθεί όλες οι προυποθέσεις.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ΚΑΕ δεν παύει τις επαφές με άλλους Δήμους για άλλα γήπεδα, ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που διεκδικεί την παραμονή της στο πρωτάθλημα ΒΕΤSHOP Basket League.