Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος, έκανε διευκρινιστική δήλωση για κάποιες γερές «μπηχτές» που έριξε μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Ο κόουτς του «γηραιού» έριξε «καρφάρες» στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (77-67) της ομάδας του επί των Νικαιωτών στο κλειστό του «Πλάτωνα».

Ο Ζιάγκος, πάντως, δεν διευκρίνισε για ποιον ή ποιους… χτυπάει η καμπάνα.

Αναλυτικά η χθεσινή του σκληρή δήλωση: «Το σημερινό (σ.σ.: χθεσινό) παιχνίδι μου θύμισε ασυναίσθητα ένα παλιό τραγούδι, που τραγουδούσαν η Μοσχολιού και ο Ζαμπέτας. Και λέει “επεμβαίνεις, επεμβαίνεις με ντέτεκτιβ κι αποστολές, με εντάλματα κι υποκλοπές, είσαι σκέτο παρακράτος, είσαι σκέτο παρακράτος”. Για κάποιο λόγο μου ήρθε αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Να το ψάξετε να το ακούσετε, είναι ωραίο».

Ο προπονητής του Ηρακλή όπως είπαμε δεν κατονόμαστε χθες κανέναν και δεν ξεκαθάρισε ποιους εννοεί.

Σήμερα όμως, πήρε θέση. Ο Ζιάγκος έκανε διευκρινιστική δήλωση για τις γερές «μπηχτές» και τόνισε ότι εξέφρασε απλά χιουμοριστικά τη διαφωνία του για αποφάσεις των διαιτητών.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Ζιάγκος ανέφερε στην διευκρινιστική του δήλωση: «Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και η χθεσινή μου αναφορά στη συνέντευξη Τυπου προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά, θα ήθελα για λόγους ηθικής τάξης να ξεκαθαρίσω το εξής: σκοπός της αναφοράς μου ήταν να εκφράσω με χιουμοριστική διάθεση τη διαφωνία μου σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών και μόνο. Δεν υπονόησα ούτε την εμπλοκή τρίτων ούτε κακή προθεση ή δόλο από τους διαιτητές. Είναι καταστάσεις που πάντα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα».