Εκπληξη μεγατόνων με την φυγή Σούλη Μαρκόπουλου από τον ΠΑΟΚ, ίσως οι πιο μυημένοι στο ρεπορτάζ του «δικεφάλου» να μην ξαφνιάστηκαν τόσο, ενδεχομένως ο πολύπειρος κόουτς να θελήσει να γεμίσει μπαταρίες, δεν αποκλείεται όμως, αφού η τρέλα του για το μπάσκετ είναι υπέρμετρη, να τον δούμε σύντομα σε πάγκο ομάδας. Αλλου συλλόγου, της Εθνικής, ποιος ξέρει, καλύτερα ας περιμένουμε. Ολα είναι ανοιχτά τα θέματα. Ταυτόχρονα, προέκυψε το όνομα του κόουτς Παπαθεοδώρου (που ανέλαβε κι ίσως φέρει μαζί του πρώην «ασπρόμαυρους» και Κασελάκη και Λιμνιάτη ως συνεργάτη αλλά και Μενουδάκο και Κατσίβελη κλπ).

Για ομάδες παίζει και ο κόουτς Φλεβαράκης ωστόσο, όπως παίζει και η περίπτωση του Χάρη Μαρκόπουλου, όσο ακόμη αρκετά μαγαζιά δεν έχουν ξεκαθαρίσει προθέσεις, το ίδιο δηλαδή συμβαίνει με Αρη (Πρίφτης;) Ρέθυμνο (Βετούλας;), Κολοσσός (ως προς τον διάδοχο στην μετά Λυκογιάννη εποχή πιθανότατα), ο κόουτς Σκουρτόπουλος δύσκολα μένει στον Απόλλωνα Πάτρας μετά τον υποβιβασμό, υπάρχει στην αγορά ο κόουτς Καλαφατάκης, οι κόουτς Μπρατσιάκος, Πεδουλάκης, Αγγέλου και άλλοι πολλοί ακόμη. Για όλα τα γούστα.

Οσο όμως ακόμη οι σύλλογοι δεν ανοίγουν επίσημα χαρτιά, μένει να φανεί άλλωστε και η οριστική εξέλιξη και πορεία για Πανιώνιο (Οικονόμου) και Φάρο (Συμεωνίδης), που προβιβάστηκαν στα σαλόνια, για την Δόξα Λευκάδας (Τακιανός), που έχασε κατηγορία, αλλά και δεν γνωρίζει κανείς σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται ομάδες και με ποια δομή, οι φήμες παραμένουν απλώς φήμες για να είχαμε να λέγαμε.

Μην ξεχνάμε και τόσους Ελληνες προπονητές που, γιατί όχι, θα θελήσουν μετά από παρουσία στο εξωτερικό ή και εκτός χώρου για καιρό, να ψάξουν ξανά την δική τους ευκαιρία εδώ, από πόστο ακόμη και άμεσου συνεργάτη, όπως οι κόουτς πχ, Παπαδόπουλος, Ζιάγκος, Κετσελίδης και άλλοι. Φυσικά στο κάδρο μπαίνουν ακόμη πιο έντονα και οι Κύπριοι τεχνικοί, από τον Γαβριήλ και πάει λέγοντας.

Tags:
Α1