Το Περιστέρι υποδέχτηκε τον Ιωνικό σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο οποίο οι δυο ομάδες βρήκαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν», ενώ δεν κρατήθηκε σκορ.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, κράτησαν πολλά από το ματς. Από την μια νέος προπονητής της ομάδας Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του εν δράσει και να δοκιμάσει νέα σχήματα και συστήματα, ενώ από την άλλη είδε τον Βαγγέλη Μάντζαρη να παίζει χωρίς καμία ενόχληση.

Ο 30χρονος γκαρντ έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πλέον «ετοιμοπόλεμος».

Από το Περιστέρι έλειψε, πάντως, ο Γιάννης Μπουρούσης (έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Δευτέρα 15/2 με προστατευτική μάσκα) και ο Marvin Jones (δεν έπαιξε για προληπτικούς λόγους).

Ευκαιρία για να δει την κατάσταση των παικτών του και να κάνει δοκιμές είχε και ο τεχνικός του Ιωνικού, Βαγγέλης Αγγέλου.

Με τους Νικαιώτες έπαιξε στο φιλικό και ο τέως γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κάνει προπονήσεις με τον Ιωνικό για μείνει σε… φόρμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου:

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ιωνικό Νικαίας έδωσε το Περιστέρι στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», χωρίς να κρατηθεί σκορ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε σχήματα και να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του, απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας.

Σ’ ένα κομμάτι του παιχνιδιού χρησιμοποιήθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος έδειξε ότι είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στην δράση, αφήνοντας πίσω το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι.

Εκτός του Γιάννη Μπουρούση, που δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω του κατάγματος στη μύτη, δεν αγωνίστηκε ούτε ο Μάρβιν Τζόουνς προληπτικά.