Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Προμηθέας. Το σύνολο του Μάκη Γιατρά μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη επί της Κύμης με σκορ 94-61 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Bakset League. Εκείνος που ξεχώρισε από πλευράς πατρινών ήταν ο Τέρελ Παρκς, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους και 12 ριμπάουντ κάνοντας double double.

Από την άλλη μεριά η Κύμη δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει τους γηπεδούχος. Από την πρώτη περίοδο έθεσε τον εαυτό της εκτός ανταγωνισμού καθώς βρέθηκε πίσω με 33-7.

Ο αγώνας

Ο Προμηθέας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Οι πατρινοί ήταν πολύ παραγωγικοί και δεν έβγαλαν ούτε στιγμή το πόδι από το γκάζι. Η Κύμη δεν μπορούσε να σταματήσει τους γηπεδούχους και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 33-7 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, με το σύνολο του Μάκη Γιατρά, έχοντας μπροστάρη τον Παρκς, να προηγείται με 46-11 (15′). Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 54-25 υπέρ των πατρινών.

Στην τρίτη περίοδο η Κύμη βρήκε τον εαυτό της. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μείωσαν την διαφορά με το επιμέρους 16-21, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Η τρίτη περίοδος βρήκε για ακόμη μία φορά μπροστά τον Προμηθέα με 70-46. Το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με σκορ 94-61 και να φτάνουν στις 5 νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 33-7, 54-25, 70-46, 94-61