Χρυσά deals για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με δυο στοιχηματικές εταιρείες –  κολοσσούς, οι οποίες θα αποτελέσουν τους μεγάλους χορηγούς των δυο «αιωνίων αντιπάλων» από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Bwin, η οποία θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας και θα διαφημίζεται φυσικά και στην φανέλα του συλλόγου στη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι και οι Bwin δείχνουν να έδωσαν τα χέρια και η συμφωνία φαίνεται πως έκλεισε ανάμεσα στις δυο πλευρές και σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό και την Bwin.

Τα σενάρια αναφέρουν ότι το συμβόλαιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την μεγάλη στοιχηματική εταιρεία δεν θα είναι μικρής διάρκειας.Θα είναι 5ετές! Οσο για την ταμπακιέρα η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τη Bwin δείχνει να έχει πολλά μηδενικά και να φτάνει το 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Ανάλογου μεγέθους τεράστιο deal με πολλά μηδενικά ετοιμάζει και ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι φαίνεται να είναι σε επαφές με μια άλλη στοιχηματική εταιρεία – κολοσσό την Sportingbet.

Οι δυο πλευρές είναι κοντά στην συμφωνία, η οποία θα είναι κι αυτή «μαμούθ» και θα αποφέρει στον σύλλογο ένα ολόχρυσο συμβόλαιο.