H βαριά εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα από τον Κολοσσό Ρόδου (69-87) αναμένεται να φέρει αρκετούς τριγμούς στους “μελανόλευκους”, που σε αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος μετρούν μόλις μία νίκη απέναντι στην Καρδίτσα και παράλληλα δεν έχουν  δείξει καθόλου καλό αγωνιστικό ρόστερ. Αρχικά, οι “μελανόλευκοι” προσπάθησαν να βελτιώσουν την εικόνα τους, ενισχύοντας το ρόστερ τους (χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η προσθήκη του Chad Brown) ωστόσο οι πληροφορίες του basketblog.gr αναφέρουν ότι ενδέχεται να γίνουν πιο δραστικές αλλαγές, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να μην μπει σε μεγάλες περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Νίκος Βετούλας σκέφτεται να υποβάλει την παραίτησή του στην διοίκηση της ομάδας (μάλιστα είναι πιθανό να το έχει κάνει ήδη), με τον 49χρονο προπονητή να είναι πολύ απογοητευμένος από το κακό ξεκίνημα των Αχαιών, κάτι που το κατέστησε σαφές και στην Συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Ροδίτες.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα από το 2020 και μάλιστα πανηγύρισε μαζί του την άνοδο στην Basket League το 2021, ενώ τις σεζόν 2021-22 και 2022-23 κατάφερε να διατηρήσει τους Πατρινούς στην Α1. Παράλληλα ο Βετούλας είχε βρεθεί ξανά στον πάγκο των “μελανόλευκων” πενταετία 2010-15, ενώ είχε φορέσει και την φανέλα τους από το 1994 ως το 1999. Τέλος μένει να δούμε αν η αποχώρηση του Βετούλα γίνει οριστική και έτσι ο Απόλλων βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Πατρινού κόουτς ενόψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος.