Ο Toddrick Gotcher μετράει μόνο πέντε συμμετοχές στη φετινή Basket League, εντούτοις έχει καταφέρει ήδη να καταγράψει τις καλύτερες ατομικές επιδόσεις σε τέσσερις διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ του Μεσολογγίου δημιούργησε το Σάββατο (6/2) νέο ρεκόρ σε προσπάθειες για τρίποντο (13) και ισοφάρισε αυτό των εύστοχων (6), που μοιράζονταν μέχρι πρότινος οι Steven Gray, James Webb III, Jerry Smith και Glenn Cosey.

Συν τοις άλλοις, ο Gotcher είναι ο παίκτης που έχει επιχειρήσει τις περισσότερες ελεύθερες βολές σε έναν αγώνα (15) και έχει βρεθεί στο γήπεδο τα περισσότερα λεπτά (39’27’’).

Από τα πέντε παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο (6/2), αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κουζέλογλου “έπιασε” τον James Webb III στην 1η θέση των νταμπλ-νταμπλ με πέντε.

Αναλυτικά όλες οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις στην Basket League:

Πόντοι: Kenny Goins (Κολοσσός) 34

Εύστοχες βολές: Jerian Grant (Προμηθέας) 14

Βολές – προσπάθειες: Toddrick Gotcher (Μεσολόγγι) 15

Εύστοχα δίποντα: Yanick Moreira (ΑΕΚ) 13

Δίποντα – προσπάθειες: Yanick Moreira (ΑΕΚ) 18

Εύστοχα τρίποντα: Steven Gray (Περιστέρι), James Webb III (Λάρισα), Jerry Smith (Λάρισα), Glenn Cosey (Λαύριο), Toddrick Gotcher (Μεσολόγγι) 6

Τρίποντα – προσπάθειες: Toddrick Gotcher (Μεσολόγγι) 13

Ριμπάουντ: Chad Brown (Μεσολόγγι) 16

Ασίστ: Skyler Bowlin (Ηρακλής), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο) 12

Κλεψίματα: Ken Brown (Λάρισα) 7

Κοψίματα: Yanick Moreira (ΑΕΚ) 5

Λάθη: Ian Miller (Προμηθέας), Dominic Artis (Κολοσσός) 8

Χρόνος συμμετοχής: Toddrick Gotcher (Μεσολόγγι) 39’27’’

Ranking: Danny Agbelese (Προμηθέας) +40

Double-doubles: James Webb III (Λάρισα), Γιάννης Κουζέλογλου (Άρης) 5

* Οι λίστες είναι ενημερωμένες μέχρι και τη 14η αγωνιστική, με τρία παιχνίδια να εκκρεμούν: Προμηθέας – Παναθηναϊκός (2η αγωνιστική, δεν έχει οριστεί), Ηρακλής – Άρης (13η αγωνιστική, δεν έχει οριστεί) και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (14η αγωνιστική, δεν έχει οριστεί)