Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Πάτρας για τη Basket League, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να ευχαριστεί τους φιλάθλους του τριφυλλιού για την παρουσία τους στο γήπεδο.

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας για την παρουσία του στο γήπεδο και την στήριξη. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξεκινήσαμε από την αρχή πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια και φτάσαμε στη νίκη», ήταν τα λόγια του προπονητή των πράσινων στη συνέντευξη Τύπου.

Με τη λήξη του ματς, και ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ δηλώνοντας πως «Νομίζω δεν έχει κάτι σοβαρό ο Γουόλτερς, αλλά θα δούμε αύριο».

Ενώ μεταξύ άλλων τόνισε«Από αύριο θα είναι έτοιμος ο Μποχωρίδης να πάρει μέρος σε μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση μετά την ήττα της Παρασκευής και να δώσουμε ανάσες στους παίκτες και χρόνο σε όσους δεν είχαν…

Δείξαμε μια αντίδραση και βγάλαμε ενέργεια και ένταση και σχεδόν για 40 λεπτά είχαμε την απόδοση που θέλαμε και ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Και ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την έλλειψη παικτών στο rotation των Πατρινών, ενώ πρόσθεσε πως περιμένει τις προσθήκες των νέων παικτών.

«Χρόνια πολλά σε όλους. Ηταν ξεκάθαρό για τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και η έλλειψη παικτών στο rotation μας. Αυτό φάνηκε όταν εγκατάλειψαν οι δυνάμεις σε συγκεκριμένους παίκτες, δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν είναι από τα παιχνίδι που μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Περιμένουμε τις προσθήκες των νέων παικτών για να δουλέψουμε όλοι μαζί για να είμαστε έτοιμοι και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει και να μείνουμε στη κατηγορία που είναι ο στόχος μας», ήταν τα λόγια του.