Ο Θανάσης Δούσης, γενικός διευθυντής της ομάδας του Ιωνικού, ανακοίνωσε την αποχώρησή  του από την ομάδα της Νίκαιας μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook.
Αναλυτικά το post του.
Με αίσθημα λύπης ανακοινώνω ότι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ιωνικός.
Μια προσπάθεια που άρχισε με δύσκολες συνθήκες λόγω της αναπόφευκτης αργοπορίας που υπήρξε, αλλά χάρη στο πείσμα και την επιμονή των ανθρώπων που την έκαναν, έχει φέρει την ομάδα να μάχεται επί ίσοις όροις για την παραμονή της στη Basket League.
Είμαι βέβαιος ότι και τα τελευταία εμπόδια που ξαφνικά παρουσιάστηκαν, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Μαζί με τον κόσμο της που ήταν από την αρχή δίπλα και είχε ουσιαστική στήριξη και συμβολή στις επιτυχίες, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την ανανέωση της παρουσίας στην κατηγορία.
Η σκέψη μου θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, οι βάσεις λειτουργίας που έχουν τεθεί είναι γερές για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τις σχέσεις που θεμελιώσαμε.
Θανάσης Δούνης