Η Καρδίτσα μπορεί να έχει ξεκινήσει την σεζόν με πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο έχει δείξει ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο δεδομένου ότι έχει δώσει όλα της τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Πάντως οι ιθύνοντες των Θεσσαλών σκοπεύουν να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα τους ενόψει της συνέχειας της απαιτητικής σεζόν κι υπό αυτό το πρίσμα ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον έμπειρο και ποιοτικό PG/SG Mike Dixon (1990, 1,87μ), σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του basketblog.gr.

Ο 33χρονος άσος έχει καταγράψει συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Basket League, ενώ τελευταίος σταθμός στην εν Ελλάδι καριέρα του ήταν πέρυσι ο Κολοσσός Ρόδου. Μάλιστα ο Αμερικανός περιφερειακός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την φανέλα των Ροδιτών την περασμένη αγωνιστική περίοδο, καθότι αρίθμησε 12,2 πόντους και 3,1 ασίστ  ανά βραδιά, την στιγμή που σούταρε με το εξαιρετικό 39% στο τρίποντο. Παράλληλα είχε ξαναπεράσει από την χώρα μας την σεζόν 2016-17  όταν και φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία αρίθμησε 11,8 πόντους και 2,3 τελικές πάσες.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η Montreal στην δεύτερη κατηγορία του Καναδά, όπου και έπαιξε σε δύο παιχνίδια, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν μέλος σωρείας ευρωπαϊκών ομάδων, κάνοντας την διαφορά με την έφεσή του στον τομέα του σκοραρίσματος. Η επικείμενη απόκτηση του από το σύνολο του Παπανικολόπουλου θα του προσδώσει ακόμη μεγαλύτερο βάθος αλλά και ποιότητα στην περιφερειακή του γραμμή. Τέλος μένει να δούμε αν οι “κυανόλευκοι” πορευθούν με επτά αλλοδαπούς ή αλλάξουν κάποιον ξένο αθλητή, καθώς στο ρόστερ τους υπάρχουν ήδη έξι (Buchanan, McCallum, Κlasen, Smith, White, Sibert).