Το Λαύριο συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κι υπό αυτό το πρίσμα έδωσε ακόμη μία φιλική αναμέτρηση με την Καρδίτσα (69-57). Οι “κυανοκίτρινοι” εκκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, ωστόσο οι Θεσσαλοί κυριάρχησαν από το 13ο λεπτό ως το 20ο και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο στο +14 (29-43).

Η ομάδα του Μέξα αντέδρασε και κατάφερε να πλησιάσει στους πέντε (50-55), ωστόσο το συγκρότημα του Παπανικολόπουλου ανέκτησε τα διψήφια προβαδίσματα και κατάφερε να φτάσει άνετα στην τελική επικράτηση. Τέλος οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, ενώ η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον οργανισμό της Ανατολικής Αττικής είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (17/9).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Λαυρίου:

Την ήττα με σκορ 69-57 γνώρισε το Λαύριο Megabolt από την Καρδίτσα Ιαπωνική σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Η ομάδα μας παρότι ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε να προηγείται με 15-10 και 23-19, είχε ένα άσχημο διάστημα από το 13’ έως το 20’, επιτρέποντας την Καρδίτσα Ιαπωνική να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 29-43.

Ο Κώστας Μέξας ζήτησε αντίδραση στην ανάπαυλα από τους παίκτες του και αυτό έγινε στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου, όταν το Λαύριο Megabolt μείωσε τη διαφορά στους 5 πόντους (50-55).

Δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια στο τέταρτο δεκάλεπτο, είτε λόγω κάποιων εύκολων λαθών, είτε λόγω κούρασης και εν τέλει διαμορφώθηκε το τελικό 57-69.

Η ομάδα έχει δουλειά μπροστά της ούτως ή άλλως, ώστε να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια, και θα συνεχίσει την προετοιμασία της αύριο (14/9) με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Κερατέας.

Επόμενος φιλικός αγώνας για το Λαύριο Megabolt είναι την προσεχή Κυριακή (17/9, 13:00) με τον ΠΑΟΚ και πάλι στο ΔΑΚ Γλυφάδας.