Την δεύτερη του εκτός έδρας νίκη πανήγυρισε το Περιστέρι που κατάφερε να επικρατήσει του Λαυρίου με σκορ 75-89. Για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία παραμένει ακλόνητη στη 3η θεση πρώτος σκόρερ ήταν ο Bilan με 14 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής και ο Κασελάκης προσέθεσε 12 με πέντε ριμπάουτ ενώ από πλευράς Λαυρίου διακρίθηκε ο Cole ο οποίος σταμάτησε στους 24. 

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης το Λαύριο μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με επτά πόντους (17-10) χάρη στο καλό ξεκίνημα των περιφερειακών του. Ο Flagg διεύρυνε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα (22-13) ενώ παράλληλα ο Βασίλης Σπανούλης ανακάτευε τη τράπουλα. Denmon και Juiston έκαναν το step up για τους φιλοξενούμενους και έφεραν το ματς στα ίσια. Μάλιστα προηγήθηκαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με 34-33. Το Περιστέρι βελτιώθηκε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες ενώ αύξησε τη πίεση στην άμυνα του. Το Λαύριο στην αντίπερα όχθη είχε ενα εμφανές νεκρό διάστημα προς το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια στο -7 (36-43).

Στο δεύτερο μέρος, οι Περιστεριώτες συνέχισαν από εκεί που έμειναν. Έλεγξαν τον τομέα των ριμπάουντ, άνοιξαν το γήπεδο και προηγήθηκαν με +10 (47-57). Πουλιανίτης και Μωραίτης έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα και το Λαύριο αναζητούσε μια επιπλέον επιθετική λύση πέραν του Cole. O Αμερικανός προσπαθούσε μόνος του να μειώσει τη διαφορά αλλά το Περιστέρι είχε πλουραλισμό. Πότε ο Denmon, πότε ο Κασελάκης, πότε ο Bilan σκόραραν με ατομικές προσπάθειες. Ο Μωραΐτης σκόραρε για το 69-79, κάνοντας πολύ δύσκολα τα πράγματα για το Λάυριο που δεν μπορούσε να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά μέχρι και το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 36-43, 57-64, 79-85.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.