Ο Nemanja Nedovic μπορεί να μην ήταν ικανοποιημένος από τα… μαλλιά του μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚμοιάζουν χάλια, φίλε», είπε, πριν αρχίσει να μιλάει!), ένιωθε όμως μια χαρά για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ειδικά μετά τα όσα περάσαμε. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα, ενέργεια, ήμασταν προσηλωμένοι, έκαναν όλοι καλή δουλειά και πήραμε μία καλή νίκη», δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ, που σχολίασε ερωτώμενος για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τις προσδοκίες του για τη συνέχεια της χρονιάς:

«Για να κερδίσεις αγώνες στην Euroleague πρέπει να είσαι πάντα 100% συγκεντρωμένος. Δεν ζητάμε κάτι επιπλέον, πρέπει όλοι να κάνουμε την δουλειά μας αυτές τις δύο ώρες που έχουμε τον αγώνα».

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε από τη μεριά τους στην ΕΡΤ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: «Περιμέναμε σκληρό παιχνίδι, τους δώσαμε κάποια πράγματα, το εκμεταλλεύτηκαν και αυτό ήταν όλο το ματς. Στενοχωριόμαστε, αλλά ξεκινάμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».