Η εποχή Μπούμπουρα έχει ξεκινήσει στον Φάρο, ο οποίος ξεκίνησε από το Κερατσίνι με τον Βαγγέλη Τσάπα, σαρώνοντας όλες τις ανόδους, στη συνέχεια μετακόμισε στη Λάρισα, πραγματοποιώντας αξιόλογη πορεία στην Stoiximan.gr Basket League και φέτος αναμένεται να… απογειωθεί στην άγνωστη μπασκετικά, Λήμνο!

Η επιλογή του συγκεκριμένου νησιού φαντάζει για πολλούς… κουφή, όμως ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει την οικονομική επιφάνεια και το όραμα να δημιουργήσει κάτι εντυπωσιακό στον τόπο καταγωγής του, εφόσον υλοποιηθεί το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, σίγουρα υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος είναι σαφώς στο «κάδρο», αλλά πιο… μπροστά βρίσκεται το όνομα του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η διοίκηση τον θέλει πολύ, του το έχει εκφράσει και μένει να δούμε αν θα πειστεί για το πλάνο που υπάρχει.

Δεν έχουν γίνει ακόμα οι πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις, όμως σε πρώτη φάση υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό που δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι εύκολο να καλυφθεί. Ο Φάρος σίγουρα θα ανέβει και θα τον δελεάσει και με ένα δυνατό μπάτζετ, μένοντας να φανεί αν ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ θα δεχτεί να «χτίσει» το νέο πρότζεκτ της εποχής Μπούμπουρα.

Εργασίες στο κλειστό

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, εξάλλου, έχει ξεκινήσει ήδη τα έργα στο κλειστό του νησιού του Αιγαίου, που θα γίνει το νέο σπίτι της ομάδας. Ηδη έχουν ετοιμαστεί κάποιες προκάτ κατασκευές που θα χρησιμοποιηθούν ως γραφεία και αποδυτήρια, ενώ έχει μπει μπροστά και το πλάνο για την ανακατασκευή των κερκίδων (θα δημιουργηθούν δυο εξέδρες στα πέταλα, ενώ θα επεκταθούν και οι ήδη υπάρχουσες κερκίδες).

Στο μεταξύ, με ταχύτατους ρυθμούς προχωράει και το θέμα της επισημοποίησης της μετακόμισης του συλλόγου στη Λήμνου και στο πλαίσιο αυτό ο γιος του Παντελή Μπούμπουρα είχε επαφές με μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.