Σε ένα παιχνίδι όπου το πρώτο λόγο είχαν οι επιθέσεις, ο ΠΑΟΚ χάρη στο επιμέρους 30-22 του τέταρτου δεκαλέπτου επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με σκορ 97-92. Η νίκη αυτή αναμφίβολα τον εδραιώνει στη τρίτη θέση. Πρωταγωνιστές για τους νικητές ο Riley με 21 πόντους, ο Franke με 18 ενώ κομβικός ήταν και ο Τσιακμάς που ήταν άχαστος με 10 πόντους  (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα). Από πλευράς ηττημένων πρώτος σκόρερ ήταν ο Kulboka με 22.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Προμηθέας ξεκίνησε όντας αρκετάς εύστοχος και με γρήγορες επιθέσεις. Τα 4/4 τρίποντα στα πρώτα τέσσερα λεπτά επιβεβαιώνουν αυτό τον ισχυρισμό. Young και Kulboka ήταν πρωταγωνιστές σε αυτό το ξεκίνημα. Ο ΠΑΟΚ είχε άμεσες απαντήσεις αλλά κυρίως μέσα από ατομικές ενέργειες των Franke και Riley. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν σε αυτό το γρήγορο tempo και πέτυχαν στη πρώτη περίοδο 30 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Ο κόουτς Λυκογιάννης βρήκε τον x factor στο πρόσωπο του Νίκου Τσιακμά ο οποίος έβγαλε πολλές άμυνες ένω βοήθησε την ομάδα του να βγει στον αιφνιδιασμό σε αρκετές περιπτώσεις. Μάλιστα, είχε δύο ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Ωστόσο, η ομάδα του Μάκη Γιατρά πήγε προηγούμενη στη ανάπαυλα με +1 (46-47).

Στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε και πάλι για τον Προμηθέα ο Kulboka ο οποίος παρέμενε σταθερή αξιόπιστη λύση πίσω από τα 6,75. Οι 13 συνεχόμενοι πόντοι του έφεραν την ομάδα της Πάτρας στο +5 (65-70) αλλά οι Μαργαρίτης και Σαλούστρος βγήκαν μπροστά και έφεραν το ματς στα ίσια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Προμηθέας μπήκε νευρικά τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Αβίαστα λάθη και βιαστικές επιθέσεις έφεραν τον ΠΑΟΚ σε θέση ισχύος όπου προηγήθηκε και με +11 (91-80). Ωστόσο, η ανατροπή αυτή είχε πρωταγωνιστή. Φυσικά ήταν ο Riley ο οποίος πήρε τη κατάσταση στα χέρια του και με 11 προσωπικούς πόντους έθεσε τις βάσεις για μια σημαντική νίκη του Δικεφάλου του Βορρά.

Τα δεκάλεπτα: 23-30, 46-47, 67-70, 97-92.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.