Ο Προμηθέας Πατρών συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι, με στόχο να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ που θα αντεπεξέλθει επαρκώς τόσο στο BCL όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του basketblog.gr ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στα υπόψιν του δύο γνώριμες σε αυτόν περιπτώσεις, οι οποίες δεν είναι άλλες από αυτές των Αντώνη Κόνιαρη (1997, 1,90) και Chris Coffey (1997, 2,01μ).

Ο πρώτος αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ και μέτρησε 1,1 πόντους και 0,9 ασίστ στην Basket League, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μάλιστα στον “Δικέφαλο του Βορρά” συνυπήρξε την διετία 2017-19 με τον νυν τεχνικό των Αχαιών. Ο Αντώνης Κόνιαρης θα απασχολήσει πιο έντονα τον Προμηθέα, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του πολύπειρου Δημήτρη Κατσίβελη, για τον οποίο μάλιστα έχει κάνει γερό μπάσιμο και ο Άρης που έχει ως δέλεαρ την πιθανή συμμετοχή στο EuroCup.

Από την άλλη ο Αμερικανός φόργουορντ συνεργάστηκε με τον Παπαθεοδώρου την σεζόν που μας πέρασε στον Κολοσσό Ρόδου και μάλιστα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, διότι σημείωνε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, ενώ έχει ως κύριο όπλο την πολύ μεγάλη αθλητικότητά του.