Ο προπονητής του Crvena Zvezda Dragan Sakota κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την επέμβασή του στο πόδι και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που βρισκόταν. Πλέον μπορεί να γυρίσει στη Σερβία και στα καθήκοντά του. 

Μάλιστα, ο κόσμος της ΑΕΚ έσπευσε να του δώσει ευχές και να εκδηλώσει την αγάπη του προς το πρόσωπο του Sakota. Εκείνος με τη σειρά του ανταπέδωσε την αγάπη του και τους ευχαρίστησε, όπως και την οικογένεια της ΑΕΚ

Ο ίδιος ο Sakota δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους οπαδούς της ΑΕΚ, την οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και όλο τον κόσμο από την Ελλάδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη, που έδειξαν για την υγεία μου, είτε με προσωπικά μηνύματα, είτε με όσα έγραψαν στο Διαδίκτυο, και μάλιστα σε μία περίοδο όπου και η Ελλάδα δοκιμάζεται σκληρά. Συγκίνηση και υπερηφάνεια γι’ αυτή τη χώρα. Θέλω να πω σε όλους, ότι είμαι καλά και σε δύο-τρεις ημέρες θα επιστρέψω στα καθήκοντά μου στον Ερυθρό Αστέρα.

Και μακάρι να είναι καλά όλοι και στην Ελλάδα και στη Σερβία και παντού. Η ανθρωπότητα περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας αυτού του καταραμένου ιού και αυτό είναι το σημαντικό. Σ’ αυτό και στους συνανθρώπους μου έχω το μυαλό μου τώρα. Με προσοχή στην ατομική μας υγιεινή και σε όσα μας λένε οι ειδικοί, και με τη βοήθεια του Θεού, θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη δοκιμασία. Να είστε καλά».