Νέος προπονητής, νέοι παίκτες, θα συμβάλλουν στην νέα προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Euroleague. Στον πάγκο πλέον είναι o Dejan Radonjić, o οποίος άλλαξε ολοκληρωτικά την ομάδα. Με την πράσινη φανέλα θα αγωνίζονται από την νέα σεζόν: ο Paris Lee, ο Marius Grigonis, o Nate Walters, o Derrick Williams, o Andrew Andrews, o Arturas Gudaitis, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Από σήμερα (9/9) το μεσημέρι η αποστολή του “τριφυλλιού” βρίσκεται στο Κάλιαρι, στην Ιταλία, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά,  “City of Cagliari“, στο οποίο θα αγωνιστούν ακόμα οι Sassari, Armani Milano, Varese.

Το Σάββατο (10/9) στις 21:30 o Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Sassari, ενώ, νωρίτερα στις 19:00 η Armani Milano θα παίξει κόντρα την Varese.

Την Κυριακή (11/9) έχουν προγραμματιστεί ο μικρός τελικός στις 19:00 και ο μεγάλος τελικός στις 21:30 του τουρνουά, που θα προκύψoυν από τους νικητές και τους ηττημένους των ζευγαριών αυτών.