Οι “κυανοκίτρινοι”, ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συγκεντρώσουν πόσιμο νερό για τους πλημμυροπαθείς από τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Η συγκέντρωσή του θα γίνει στο κλειστό του Λαυρίου, στο πλαίσιο της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (03/12, 17.00) για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση: “Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT, ο ΕΣΑΚΕ, οι ΚΑΕ της Stoiximan.gr Basket League και -ο Μεγάλος Χορηγός της- Stoiximan.gr «απλώνουν δίχτυ αγάπης και προσφοράς» για τους πληγέντες από τη θεομηνία κατοίκους της Μάνδρας Αττικής. Η ανάγκη για πόσιμο νερό είναι -την δεδομένη στιγμή- η βασικότερη για τους πλημμυροπαθείς σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλείας.

Παράλληλα, ως ένδειξη αλληλεγγύης, καλούμε τους κατοίκους και φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής να κάνουν την δική τους προσφορά σε πόσιμο νερό στο πλαίσιο της αναμέτρησης «Λαύριο Megabolt-ΑΕΚ» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Οι προσφορές όλων μας θα συγκεντρώνονται σε χώρο του κλειστού γυμναστήριου Λαυρίου από τις 16:00, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στην αναμέτρηση θα δώσει το «παρών» εκπρόσωπος του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλείας. Προσφέρω + Συμμετέχω + Στηρίζω!”.