Ο Ολυμπιακός χθες ήταν κυρίαρχος απέναντι στον Παναθηναϊκό, με συνέπεια να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Πέρα από την άνετη και δίκαιη επικράτηση του Ολυμπιακού, ένα ακόμη στοιχείο το οποίο ήταν εμφανές ήταν η διαμάχη μεταξύ Μποχωρίδη και Dorsey, που ξεκίνησε από την στιγμή που ο άλλοτε άσος του Άρη “πάτησε” στο παρκέ.

Συγεκριμένα στα μέσα της τρίτης περιόδου τα βλέμματα που αντάλλαξαν οι δύο παίκτες ήταν άγρια σε αρκετές στιγμές, ενώ το αποκορύφωμα της μεταξύ τους κόντρας ήταν η τρικλοποδιά του πάικτη του Ολυμπιακού στον Μποχωρίδη όταν και αστόχησε σε σουτ τριών πόντων. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Dorsey αποσύρθηκε και επέστρεψε προς το τέλος της αναμέτρησης, με τα αίματα να ανάβουν και πάλι μετά από φάουλ του Μποχωρίδη. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση άλλων παικτών για να μην στραφεί ο 26χρονος άσος εναντίον του πάικτη του “τριφυλλιού”.

Τα νεύρα του Dorsey απέναντι στον Μποχωρίδη ήταν έκδηλα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και γι’ αυτόν τον λόγο ο άλλοτε μπασκετμπολίστας της Maccabi έκανε ένα καυστικό σχόλιο σε ένα insta story, του οποίου ξεκάθαρα αποδέκτης ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Συγκεκριμένα ο 26χρονος SG έγραψε ότι «Παγκίτες που μιλούν σαν να είναι βασικοί. Το μισώ, όπως και να χάνω καρφώματα».