Δεν είχε γίνει ποτέ στο παρελθόν κάτι ανάλογο. Με το τέλος της ψηφοφορίας και αφού αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ., πραγματοποιήθηκε η πρώτη… συνάντηση γνωριμίας, στην οποία μετείχαν ο νέος Πρόεδρος (Χαλβατζάκης), ο Αντιπρόεδρος (Κιουριτζόγλου) και ο νέος Γ.Γ. (Μαμαλάκης), μαζί με επιτελικά στελέχη των υπηρεσιών του ΕΣΑΚΕ!

Η πρώτη άτυπη σύσκεψη διήρκησε περίπου μία ώρα, έγινε καταγραφή των ζωτικών προβλημάτων της λίγκας, που συνοψίζονται σε τρεις πυλώνες: Οικονομικά, συμβάσεις, κανονισμοί.

Στόχος ήταν να υπάρξει ένα… άτυπο οργανόγραμμα, προκειμένου αφενός να συνεχιστούν οι διαδικασίες για να τηρηθούν οι όποιες συμβάσεις από τον ΟΠΑΠ (και όχι μόνο), με το… μαξιλαράκι και την εισροή των χρημάτων να είναι επιτακτική ανάγκη και αφετέρου να δρομολογηθεί το πλαίσιο των αδειοδοτήσεων, να οριστούν οι ημερομηνίες, να ξεκινήσει η σύνταξη κοινού πειθαρχικού κώδικα με την ΕΟΚ, αφού έτσι επιτάσσει ο νέος νόμος.

Όπως και να ‘χει, ο Γιώργος Χαλβατζάκης κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά ταυτόχρονα σήκωσε και τα μανίκια, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε χρονικά, ούτε οικονομικά.