“Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η πρώτη επίσημη συνάντηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη, με τον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Κωνσταντίνο Λουρόπουλο” μας ενημερώνει το site του ΕΣΑΚΕ.

Ο νέος πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. όχι μόνο συνάντησε τον πρόεδρο της λίγκας, αλλά ΞΕΚΙΝΗΣΕ από το μπάσκετ. Και αυτό, μόνο τυχαίο δεν είναι. Πριν καλά – καλά αναλάβει τα καθήκοντά του, σε μια εποχή… ραστώνης και διακοπών, έσπευσε να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του αθλήματος που κάνει διαχρονικά περήφανους τους Έλληνες.

“Στο ραντεβού, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Οι δύο πλευρές προχώρησαν σε ένα σύντομο απολογισμό, αναφορικά με τη μέχρι τώρα απόλυτα πετυχημένη συνεργασία τους και παράλληλα έβαλαν τις βάσεις για τη συνέχιση και την αναβάθμιση της κοινής τους πορείας.

Επιπροσθέτως, ο Γιώργος Χαλβατζάκης ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Λουρόπουλο καλή επιτυχία” στο έργο το οποίο ανέλαβε, δηλώνοντάς του ότι ο ΕΣΑΚΕ θα βρίσκεται σε κάθε περίπτωση στο πλευρό του” ανέφερε το σχετικό ανακοινωθέν.

Είναι πρόδηλο ότι -σε δύσκολους για τη χώρα καιρούς- ο ΟΠΑΠ θα παραμείνει “αιμοδότης” του ελληνικού μπάσκετ. Κι έτσι πρέπει να κάνει. Κι είμαστε χαρούμενοι που ο νέος πρόεδρος έδειξε με την κίνησή του ότι ο Οργανισμός βλέπει” στον χώρο του μπάσκετ στοιχεία υγείας.