Ο Αθλητικός δικαστής συνέλεξε όλες τις πληροφορίες που ήθελε σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης (22/12) σχετικά με την ένσταση του Ολυμπιακού κατά του κύρους του αγώνα. Η απόφαση πάντως, αναμένεται να βγεί την ερχόμενη εβδομάδα καθώς το δικαστικό όργανο του ΕΣΑΚΕ επιθυμεί να μελετήσει τον κανονισμό της ΕΟΚ (όπου ανήκει το Κύπελλο) και όσα υπάρχουν σε επίσημα έγγραφα. Άξιζει να σημειωθεί πως, για οποιαδήποτε απόφαση βγει μπορεί να οδηγηθεί με προσφυγή εκ νέου στο ΑΣΕΑΔ, κάτι που σημαίνει πως θα αργήσει να “ξεκαθαρίσει” οριστικά ποιός από τους “αιώνιους” θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος που βρέθηκε ενώπιον του αθλητικού δικαστή συνοδευόμενος από τον Γιώργο Σκινδήλια ανακάλεσε όσα δήλωσε στην media day του Ολυμπιακού εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Είχε προηγηθεί: ”η απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ στους κ.κ. Παναγιώτη και Γεώργιο Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πρόστιμο και ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης με πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της ανωτέρω αποφάσεως δυσφημιστικών δηλώσεων που έκαναν σε βάρος του κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου, πρώην Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν την 1 Οκτωβρίου 2014”.