Μία «ανάσα» από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας Λευκάδας, βρίσκεται ο Χάρης Μαρκόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής, φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία μετά τα «εμπόδια» που παρουσίασε η υπόθεση του Κώστα Φλεβαράκη, στράφηκε προς τη δική του περίπτωση, την οποία άλλωστε διατηρούσε αρχικά ως εναλλακτική

Η ομάδα της Επτανήσου, μετά την επικύρωση της ανόδου της στην Basket League, κερδίζοντας Ηράκλειο, Πανιώνιο, Ηρακλή, Αρκαδικό και Καβάλα, έχει θέσει σε εφαρμογή τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, επιχειρώντας αρχικά να ολοκληρώσει το θέμα της πρόσληης προπονητή. Ο «εκλεκτός» φαίνεται πως θα είναι ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος τα προηγούμενα δύο χρόνια βρισκόταν στην Αμαλιάδα, οδηγώντας τον Κόροιβο εν έτει 2015 μέχρι την 8η θέση και την είσοδο στα playoffs, στην παρθενική σεζόν της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Μπροστά του, προβάλλει μία σπουδαία πρόκληση, καθώς οφείλει να δημιουργήσει σε μικρό διάστημα, μία ομάδα ανταγωνιστική για την επόμενη Basket League, διαδεχόμενος τον Φώτη Τακιανό.