Δεν έγινε δεκτή η ένσταση της Κηφισιάς για κακή εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές στον εντός έδρας αγώνα της με τον Κόροιβο.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε ηττηθεί από τον Κόροιβο στο «Ζηρίνειο» με τη διοίκηση όμως να καταθέτει ένσταση για το μπέρδεμα που είχε γίνει με το χρονόμετρο του αγώνα. Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε την Παρασκευή (13/11), αλλά απέρριψε την ένστασή τους, έτσι το ματς καταχωρείται και τυπικά στους φιλοξενούμενους. Παράλληλα, απάλλαξε τον Απόλλωνα Πατρών για την μπαγκέτα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στον εντός έδρας αγώνα του με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Περιβόλας

Αναλυτικα:

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την Κηφισιά:«Απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η ένσταση που υπέβαλε η ΑΕΝ Κηφισιάς ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων «ΑΕΝ Κηφισιάς – Κόροιβος», της 7-11-2015».

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον Απόλλωνα Πατρών:«Απαλλάσσεται η Απόλλων Πάτρας ΚΑΕ από την κατηγορία για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη ράβδου τύμπανου), κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τoν Παναθηναϊκό της 9-11-2015».