Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος στο Μουσείο Μπενάκη, με τον ΕΣΑΚΕ να διοργανώνει μια άρτια εκδήλωση, και τους εκπροσώπους των ομάδων να παρευρίσκονται στον χώρο, έχοντας εγκάρδιο κλίμα μεταξύ τους.

Εντύπωση προκάλεσε το εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους «αιώνιους» τόσο από τις δηλώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι τους, όσο και από τις συζητήσεις που έγιναν στον περιθώριο της κλήρωσης. Αρχικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Τάκης Μπαλτάκος συνομίλησαν σε καλό κλίμα, ενώ στη συνέχεια ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε χειραψία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο όσο και τον Βασίλη Σπανούλη, με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από θερμό. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε συνομιλία με τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη.

Με τον απαραίτητο δισταγμό για το καινούργιο έφτασαν στην οδό Πειραιώς οι αποστολές του Αρκαδικού και του Λαυρίου, ενώ πιο άνετη ήταν η αποστολή της Καβάλας, που το είχε ξανακάνει. Η πρώτη εικόνα μόνο θετική εντύπωση άφησε, και ας ελπίσουμε ότι θα είναι η απαρχή, μιας διαφορετικής σεζόν από τις προηγούμενες!