Ο Πανελευσινιακός επιβλήθηκε εύκολα του Κολοσσού με τον Γιώργο Σκαραφίγκα να μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο που ήταν και το καλό για την ομάδα της Ελευσίνας, ενώ υπογράμμισε πως οι παίκτες του ήθελαν στο τέλος να ευχαριστήσουν τον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Μετά τη νίκη με τον Ίκαρο «ψηλώσαμε» και χάλασε το μυαλό μας. Καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη με την άμυνα να κάνει τη διαφορά. Το τρίτο δεκάλεπτο είναι πάντα καλό για μας, ενώ στο τέλος είχε φύγει η πίεση από τους παίκτες που ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο. Είναι σπουδαίο που πετύχαμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη. Την αφιερώνουμε στον γιο του γενικού αρχηγού μας που είχε ένα ατύχημα».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Φραγκιάς ανέφερε: «Εμείς πολύ απλά δεν βγήκαμε στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανελευσινιακός έκανε ό,τι ήθελε. Τώρα πάμε για την πρώτη νίκη μας στον αγώνα με τα Τρίκαλα. Οι ξένοι μας θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν. Έχουμε και την απαγόρευση της FIBA άρα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Θα πορευτούμε όπως είμαστε».

Τους παίκτες του Πανελευσινιακού εκπροσώπησε ο Λάρι Τέρνερ, ο οποίος δήλωσε: «Με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τη χημεία μας στο παρκέ και αποδώσαμε καλύτερα. Παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε τα σουτ και έτσι κερδίσαμε».

Τέλος ο Γιάννης Γεωργαλλής για λογαριασμό των παικτών του Κολοσσού τόνισε: «Το σκορ μάς αδικεί. Δεν έπρεπε να χάσουμε με τόσο μεγάλη διαφορά. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τα Τρίκαλα».