Δεδομένη είναι η συμφωνία… του Κόροιβου με τον Χάρη Μαρκόπουλο καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταξύ τους συμφωνία, με τον 32χρονο τεχνικό να σηκώνει τα μανίκια να ξεκινάει τον σχεδιασμό της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την πόλη για πρώτη φορά στην Basket League ΟΠΑΠ.

Στον σχεδιασμό του Έλληνα ταλαντούχου τεχνικού περιλαμβάνονται από την περσινή σεζόν οι Σάκης Καρύδας και Πέτρος Νοέας οι οποίοι είναι οι πρώτοι σίγουροι απο την ομάδα κέρδισε την άνοδο της στην Α1, μια συμφωνία που έχει γίνει πράξη εδώ και αρκετό καιρό. Από εκεί και πέρα ο Μαρκόπουλος θα μπει σε διαδικασία να δει τι θα γίνεις με τους υπόλοιπους παίκτες του φετινού ρόστερ και αναζήτησης παικτών που θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, ενώ αναμένεται να επιλέξει και τον άμεσο συνεργάτη του, ο οποίος ίσως αποτελέσει και ένα όνομα έκπληξη.

Έκπληξη αποτέλεσε και η επιλογή του Μαρκόπουλου, για να αντικαταστήσει τον Βασίλη Νιπεργιάλη, με τους παράγοντες της ομάδας να δείχνουν ότι διαθέτουν ανοιχτούς ορίζοντες επιλέγοντας ένα άφθαρτο πρόσωπο, το οποίο έχει παρουσιάσει πολλά βήματα προόδου θητεύοντας στον ΠΑΟΚ δίπλα στον πατέρα του…τον Σούλη Μαρκόπουλο.