Ο Μπρεντ Πέτγουέι συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ και κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για τη 13η αγωνιστική. Ο Αμερικανός άφησε… πίσω του τους Πάλμερ, Παππά και Ντούβνιακ με 28 βαθμούς και τον Γιάνκοβιτς με 25. “Η νίκη με την Καβάλα ήταν πολύ σημαντική, επειδή έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες” είπε αρχικά ο Πέτγουέι στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε:

“Κάθε φορά που ένας παίκτης σαν κι εμένα παίρνει το βραβείο του MVP είναι περισσότερο ένα βραβείο για ολόκληρη την ομάδα, επειδή δεν είμαι ένας παίκτης που παίζει ατομικά, οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε πολύ και αυτή είναι η φιλοσοφία που έχουμε στο Ρέθυμνο.

Δεν μας νοιάζει ποιος θα σκοράρει τους περισσότερους πόντους, το μόνο που μας νοιάζει είναι να περνάμε την μπάλα σε αυτόν που είναι ελεύθερος και να βοηθάμε τον επόμενο στην άμυνα.

Ευχαριστώ την πόλη του Ρεθύμνου, φυσικά τους φιλάθλους μας που μας βοηθούν πολύ ειδικά όταν παίζουμε εντός της έδρας μας αλλά και το προπονητικό επιτελείο”.