Αν και το παιχνίδι είχε κριθεί (57-66), οι οπαδοί του Περιστερίου έκαναν ό,τι χειρότερο μπορούσαν, για να δυσκολέψουν το έργο της παραμονής της ομάδας τους στη “μεγάλη” κατηγορία. Εκσφενδόνισαν αντικείμενα εναντίον του πάγκου του Άρη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή (θεωρούμε προσωρινή) του αγώνα, 19” πριν τη λήξη του.

Όλα ξεκίνησαν από δύο συνεχόμενες κοκορομαχίες, ανάμεσα στον Μιχάλη Πελεκάνο και τους Νώντα Παπαντωνίου (αρχικά) και Σμους Πάρκερ. Και στις δύο περιπτώσεις ο πρώην παίκτης του Περιστερίου και νυν του Άρη, δέχθηκε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και αντέδρασε (έχοντας χάσει την ψυχραιμία του, από τις συνεχείς κι εν πολλοίς αδικαιολόγητες αποδοκιμασίες σε βάρος του).

Ένα από τα αντικείμενα χτύπησε τον μάνατζερ του Περιστερίου, Κώστα Κώτση, ο οποίος προσπάθησε μαζί με τους υπόλοιπους διοικούντες του συλλόγου να προστατεύσουν την αποστολή του Άρη, που -όπως και οι διαιτητές- βρίσκεται αυτή την ώρα στ’ αποδυτήρια. Παράλληλα επιχειρείται εκκένωση του γηπέδου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το ματς.

Πριν από λίγο παίχτηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα και η αναμέτρηση έληξε με νικητή τον Άρη (57-68)…