Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα έχει το μεσημέρι της Πέμπτης (24/3) ο ΕΣΑΚΕ και σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr, θα έχει μπόλικο… ζουμί, καθώς θα συζητηθούν (και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις) για τα χρέη προς τέσσερις νυν και πρώην παίκτες της Basket League.

Συγκεκριμένα, θα συζητηθεί το θέμα των οφειλών που έχει η ΚΑΕ ΑΕΚ προς τους Δημήτρη Μωραΐτη, Λίνο Χρυσικόπουλο και Νίκο Γκίκα, με τους τρεις πρώην παίκτης της Ένωσης να αναμένουν με αγωνία την Πέμπτη μία οριστική απόφαση για τα χρήματά τους.

Ο τέταρτος παίκτης που αναμένεται να μάθει τι θα γίνει με τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του είναι ο Vladimir Dragisevic, ο οποίος ναι μεν έχει έρθει σε διακανονισμό με την ΚΑΕ Άρης, εντούτοις έχει ενημερώσει τα αρμόδια όργανα ότι δεν τηρείται κατά γράμμα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, υπάρχει και το θέμα της μη χορήγησης του πιστοποιητικού στον Ηρακλή μετά τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, το οποίο ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να παραπέμψει στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του Συνδέσμου.