Με το πρωτάθλημα της Basket League να οδεύει προς την τελική ευθεία (για την κανονική περίοδο) και πολλά ζητήματα να εκκρεμούν, ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε νέο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Τα θέματα που πρέπει να συζητηθούν είναι πολλά και ποικίλης φύσης. Από τα χρέη των ΚΑΕ μέχρι το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, λίαν συντόμως θα περιμένουμε μία τελεσίδικη απόφαση από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την ΚΑΕ Άρης και λογικά την Παρασκευή (1/4) θα ακολουθήσει και αυτή για τον Ηρακλή και την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ένα άλλο θέμα που αναμένεται να συζητηθεί είναι αυτό για την παραπομπή της ΚΑΕ ΑΕΚ στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τη μη τήρηση των διακανονισμών σε δύο αθλητές.

Επιπλέον, επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα της ΕΡΤ και του τηλεοπτικού συμβολαίου, με τον ΕΣΑΚΕ να έχει σκοπό να υποβάλει αίτημα για ανανέωσή του και για τη σεζόν 2022-23.

Συν τοις άλλοις, στο Δ.Σ. πρόκειται να υπάρξει ληφθεί μία απόφαση για την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Πανταζόπουλου, μετά και την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΚΑΕ Άρης.

Tags:
ΕΣΑΚΕ