Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που βασικό χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι το ατομικό επιθετικό ταλέντο των παικτών της σε κάθε θέση. Είναι μία ομάδα που τρέχει και σουτάρει καλά, σκοράρει με ενέργειες που βασίζονται στην ατομική ικανότητα και διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και την ικανότητα να το κάνουν αυτό.

Κλειδιά για το ματς είναι η συνέπεια στα ατομικά αμυντικά καθήκοντα, η ομαδική αμυντική λειτουργία και στο επιθετικό κομμάτι να επιτεθούμε στοχευμένα και με σαφήνεια».

Στη συνέχεια ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, σημειώνοντας: «Καλή και κακή ήττα δεν υπάρχει γα μας. Κάθε ήττα είναι κακή. Στο προηγούμενο παιχνίδι πράγματι ήμασταν και άτυχοι και άστοχοι και όταν αναφέρομαι σε αστοχία δεν εννοώ μόνο σε ποσοστά ευστοχίας αλλά στην αστοχία στις επιλογές μας και στην τελική μας προσπάθεια. Για αυτό αναφέρθηκα σε στοχευμένες επιθετικές αποφάσεις στο αυριανό ματς. Τα είχαμε αναφέρει στο παιχνίδι της Ρόδου αλλά ένα κακό ξεκίνημα μας έβγαλε εκτός ρυθμού».

Παράλληλα, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες ευχήθηκε: «Εύχομαι κάθε άνθρωπος σε όλες τις γωνιές του πλανήτη να είναι υγιής στο σώμα, στην ψυχή και στο μυαλό. Ο καθένας από εμάς να πιστέψει στις καλύτερες μέρες που μπορούν να έρθουν αλλά που περνάνε μέσα από τη δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του».

Από την πλευρά των παικτών ο Κιθ Κλάντον, τόνισε: «Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχουμε. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να κερδίσουμε και  να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με ό,τι δείξαμε στο ματς με τον Κολοσσό. Προπονηθήκαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και βλέπουμε ως “τελικό” το επόμενο ματς. Θεωρώ ότι κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι στη Ρόδο και για αυτόν τον λόγο πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και παίξουμε συγκεντρωμένα θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους και πάνω απ’ όλα υγεία».

Tags:
ZIAGOS