Μια απόφαση, που δείχνει να μην έχει προηγούμενο επιδίκασε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για το παιχνίδι της Κηφισιάς με το Λαύριο, αφήνοντας άφωνους όσους μπόρεσαν να διαβάσουν το σκεπτικό της.

Συγκεκριμένα, και όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες κατακυρώνει το καλάθι του Μαυροειδή στα 27,5”, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 81-82, αλλά δεν βρίσκει αιτία, όπως θα διαβάσετε να εξετάσει την ένσταση κατά τα λοιπά (προφανώς θεωρεί ότι δεν επηρέασε την έκβαση του αγώνα και τον τελικό νικητή), κρίνοντας όπως εννοείτε και από το σκεπτικό της απόφασης, ότι και με τους δυο πόντους να προστίθενται στην Κηφισιά, δεν αλλάζει αριθμητικά το τελικό σκορ. Θυμίζουμε ότι η Κηφισιά είχε υποβάλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Λαύριο στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής της Basket League, για την απόφαση των διαιτητών να μη μετρήσουν ένα δίποντο του Δημήτρη Μαυροειδή λίγο πριν το τέλος το φινάλε θεωρώντας πως είχε λήξει ο χρόνος επίθεσης. 

Έτσι, όπως τονίζει η Αθλητικός Δικαστής, το καλάθι δεν έκρινε την αναμέτρηση, καθώς στην συνέχεια, όπως αναφέρει, το Λαύριο πέτυχε καλάθι αλλά και ελεύθερες βολές, με το εν λόγω καλάθι να μην κρίνει το νικητή…

Διαβάστε την απόφαση, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

esake-apofasi-gia kifisia-lavrio

 

esake-apofasi-gia kifisia-lavrio1

esake-apofasi-gia kifisia-lavrio2

esake-apofasi-gia kifisia-lavrio3