Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός….πράξη δέυτερη!!!

Στοκ ΟΑΚΑ μεταφέρεται σήμερα (Τετάρτη 10/6, 19:30) η σειρά των τελικών, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το προβάδισμα στην σειρά και 1-0.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, αναμένεται να αγωνιστεί μπροστά σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, και θέλει να φτάσει στην ισσοφάριση, διατηρώντας τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Σωτήρη Μανωλόπουλος εκτός από τα γνωστά προβλήματα των Γκιστ και Παππά, δεν υπολογίζει για ακόμα ένα παιχνίδι στην παρουσία του Έστεμπαν Μπατίστα, και θα πρέπει να καταφέρει να βάλει και τους ξένους του στην εξίσωση ώστε να φτάσει στη νίκη.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός σίγουρα θα έχει λιγότερο άγχος, καθώς προηγείται με 1-0 κρατώντας την έδρα του, και θέλει να φτάσει στο διπλό, κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα προς την επιστροφή στο πρωτάθλημα. Ετκός θα παραμείνει σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Στην φετινή περίοδο ο Παναθηναϊκός μετράει μια νίκη και αυτή στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας, και ο Ολυμπιακός τρεις ως τώρα (δυο στην κανονική περίοδο και μια στον πρώτο αγώνα των τελικών). Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Πηλοΐδης και Μητσόπουλος. Ο τρίτος αγώνας της σειράς θα γίνει την ΚυριακήΣΕΦ στο  (14/06) στις 19:30.