Μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό υπήρξε έλεγχος ντόπινγκ για έξι παίχτες κάθε ομάδας, φαίνεται ότι μετά τον συμβάν με τον Μενσά Μπονσού οι αθρώποι της ΕΣΑΚΕ, έχουν λάβει δραστικά μέτρα.

Από έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών πέρασαν έξι παίκτες του Άρη και του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα.
Στο «Nick Galis Hall» συναντήθηκαν οι δύο αντίπαλοι, στο πλαίσιο του τρίτου ημιτελικού των φετινών πλέι οφ της Basket League, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν σπουδαία νίκη και να μειώνουν τη σειρά σε 2-1.

Αμέσως μετά το ματς τρεις παίκτες από κάθε ομάδα πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ. Συγκεκριμένα, ο… κλήρος έπεσε στους Σπύρο Μούρτο, Λα Μάρκους Ριντ και Βασίλη Σίμτσακ από πλευράς Άρη καιστους Βασίλη Καββαδά, Γιάννη Παπαπέτρου και Μπράιαν Ντάνστον εκ μέρους του Ολυμπιακού.

Από έλεγχο για χρήση απαγορευμένων ουσιών πέρασαν έξι παίκτες του Άρη και του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα.
Στο «Nick Galis Hall» συναντήθηκαν οι δύο αντίπαλοι, στο πλαίσιο του τρίτου ημιτελικού των φετινών πλέι οφ της Basket League, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν σπουδαία νίκη και να μειώνουν τη σειρά σε 2-1. Αμέσως μετά το ματς τρεις παίκτες από κάθε ομάδα πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ. Συγκεκριμένα, ο… κλήρος έπεσε στους Σπύρο Μούρτο, Λα Μάρκους Ριντ και Βασίλη Σίμτσακ από πλευράς Άρη και στους Βασίλη Καββαδά, Γιάννη Παπαπέτρου και Μπράιαν Ντάνστον εκ μέρους του Ολυμπιακού.