Κοντά στην προσθήκη του τρίτου ξένου παίκτη του βρίσκεται ο Προμηθέας ο οποίος θέλει να φέρει στην Πάτρα τον αθλητικό ψηλό Καβέλ Τζόνσον (2,05 – 31 ετών) ο οποίος έχει γυρίσει αρκετά σημεία του πλανήτη παίζοντας μπάσκετ, και ξεχωρίζει για τα φυσικά του προσόντα, αλλά και την ικανότητα του στα κοψίματα.

Ο Νίκος Βετούλας έχει ξεχωρίσει τον Τζόνσον, με τον οποίοι οι παράγοντες των νεοφώτιστων βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να κλείσει θετική η περίπτωση του. Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ μετά τα κολεγιακά του χρόνια, βρέθηκε σε Καναδά, Κολομβία, Φινλανδία, Ουγγαρία και Κίνα με τις τρεις τελευταίες χώρες να προστίθενται στο παλμαρέ του την τελευταία χρονιά.

Έτσι, για αρχή βρέθηκε στην Φινλανδία και στην Σαλόν Βίλπας Βίγκινς έχοντας 10,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,8 μπλοκ σε 23 παιχνίδια για να μετακομίσει τον Φεβρουάριο στην MAFC της Βουδαπέστης έχοντας παρεμφερή και σταθερά στατιστικά (10,1 π., 6,9 ριμπ., 1,8 κοψ.). Ο Τζόνσον συνεχίζει να αγωνίζεται σε ασταμάτητους ρυθμούς, και σε χθεσινό (27/7) παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Κίνας της Τζιάνχουαι με την Μπέιτζινγκ πέτυχε 25 πόντους με 10/15 σουτ και 6 ριμπάουντ, έχοντας συνολικά 18,8 πόντους και 8,6 ριμπάουντ.