Μαζί με το κακό πρέπει να λέγεται και το καλό. Και πολλοί μπορεί να έχουν πολλά να προσάψουν στον Βασίλη Οικονομίδη και το υπάρχον Δ.Σ., όμως ακόμα και την ύστατη στιγμή δίνουν μάχη προκειμένου για να μαζέψουν χρήματα για τις ομάδες. Μάχες, πολλές από τις οποίες είναι κερδισμένες.

Την Τρίτη πηγαίνουμε για τις εκλογές (του ΕΣΑΚΕ), η περίοδος ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη (λόγω των βουλευτικών εκλογών), όμως κανένα από αυτά τα δύο σημαντικά γεγονότα δεν εμπόδισαν τους έχοντες την ευθύνη να φέρουν στα ταμεία των ομάδων 350.000 ευρώ.
Ήταν τα χρήματα από το λεγόμενο “μαξιλαράκι” του ΟΠΑΠ, χρήματα τα οποία είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στους παράγοντες των ομάδων, χρήματα για τα οποία είχαν δεσμευτεί οι άνθρωποι του Οργανισμού.

Δύσκολες εποχές και το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο. Ως εκ τούτου το ότι εγκρίθηκε (επισήμως, με υπογραφές και βούλες) και πως μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα εκταμιευτούν τα χρήματα, που θα δώσουν ανάσα στις ΚΑΕ, θα βοηθήσουν να κλείσουν “μαύρες τρύπες“, δεν μπορεί παρά να σημειωθεί ως μια μεγάλη νίκη, μια μεγάλη επιτυχία.